Pages

Sunday, December 5, 2010

U cantik.. Aii pun cantik..! Give Away..

Join contest lagik…hurmmm ni first time hany join contest yang dianjurkan oleh juruandam professional nih….fuhhh berdebar debar nih…almaklom ler hany bukan reti make up pon…setakat calit lipstik, maskara tahu ler…di tag oleh ZURA…contest ini pulak anjuran wideliabeauty.

 

"Bila Saya Cantik…suami saya pasti suka dan bertambah tambah tambah SAYANG"

 

061020103630

hany suker gambar nih, sebabnya simple je hany makeup (hahaha macam tak makeup pun ade kan) hany calit lipstick, maskara dan tempek bedak sikit. uiissshhh kalau la dapat hadiah dr wideliabeauty ni, beshnyerrr dapat la hany belajar makeup dan bleh make up chantik chantik kan…

orite, ini plak banner wideliabeauty

GA

Nak tag : http://sam-puansyurga.blogspot.com/

sape sape nak join, jom :

[[ wideliabeauty ]]

3 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Thank Dear!! Nice contest...Hahaha... nak kena bermake up ke untuk join contest ni? Alahaiii.. I jarang make up bagai la.. Nanti I cari balik gmbr2 lama kot2 ada..

mzhany said...

MM, ahahah hany pun tak make up sgt ha...saja je tag MM, sbb nak tgk gambar MM bermake up ;)

Cik Andam Hazlina said...

hi dear.. waah.. sweet la gamba tu..

ala kontes ni tk payah nak mekap bagai.. janji gambo tu kesayangan tuan punya belog sgt2 ok dah.. tenkiu ye sbb joining.. gud luck n all de best!

dah check semua ok..!